Header
 
 

Aplicació a mida de gestió del negoci

Una aplicació completa de gestió d'un negoci de fabricació, incloent-hi la producció (ordres de treball, gestió de màquines i càrregues de treball, etc.) i la comercialització. Totalment a mida, fent servir KinDB.

Servidors a mida

Diversos servidors a mida, per muntatge en armari a centres de dades, amb altures de 2, 3 i 4Us, altes prestacions i baix consum (per a clients amb consciència ecològica i grans necessitats de potència de processament).

Servidors d'arxius departamentals amb polítiques de backup a mida, per a petites oficines i empreses tècniques.

Planes Web

Planes web i correu electrònic corporatiu per a diverses petites empreses, a mida.

Veu IP

Disseny, construcció i implantació de centraletes Asterisk.

Integració amb Xarxes Socials

Node per extreure informació de Xarxes Socials i altres serveis i servir-los a sistemes CRM, clients de correu i verificar i netejar bases de dades. Algunes xarxes i serveis inclosos són LinkedIn, Facebook, Google+, Twitter, and Whatsapp.

Data Leak Protection

Sistema de suport a la presa de decissions per DLPs de tercers, incloent integració amb la base de dades del client i anàlisi del contingut dels documents.

Serveis de correu electrònic

Servei complet de correu electrònic personal o corporatiu, per múltiples dominis i desenes de milers de comptes, amb gestió de correu entrant i sortint (SMTP), bústies (IMAP) i WebMail. Amb múltiples opcions personalitzables a nivell global, per domini o per l'usuari per reduïr al màxim la recepció de correus no desitjats.

Utilitats - Add-ins per Microsoft Office

Diferents utilitats i sistemes de control i notificació per a productes de Microsoft Office (Outlook, Excel...)

 
 
Inici |  Qui sóm |  Productes i Serveis |  Mapa |  Contacte
(C) European BizSolutions 2010 |  Legal  
English | Español | Català